Από το 1960 η TAHIPACK εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας, διατηρώντας το δικό της εργοστάσιο παραγωγής στην Καλαμάτα. Από την πρώτη μηχανή “Flowpack Σπηλιάδης” το 1970 μέχρι και σήμερα, προσφέρουμε στους πελάτες και τους συνεργάτες μας κορυφαίες επιλογές σε μηχανήματα συσκευασίας αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, με άμεση εξυπηρέτηση και μόνιμο στοκ ανταλλακτικών. Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001 και στοχεύουμε στη συνεχή εξέλιξη & βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Η εταιρία μας εξειδικεύεται στη συσκευασία τροφίμων και λοιπών προϊόντων από το 1991. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, μέσα από ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων συσκευασίας, κωδικοποίησης, υλικών συσκευασίας και αναλωσίμων. Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά, την κατασκευαστική εταιρία «Σπηλιάδης & Υιός ΕΕ» και είμαστε απόλυτα εξειδικευμένοι στα flow pack μηχανήματα που παράγει από το 1980. Συνεργαζόμαστε και εκπροσωπούμε αξιόπιστες εταιρίες μηχανημάτων και υλικών συσκευασίας, από όλο τον κόσμο, εντός και εκτός Ευρώπης. Εμπλουτίζουμε τη τεχνογνωσία μας και διευρύνουμε συνεχώς τη γκάμα των μηχανημάτων μας, ώστε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές λύσεις στην ελληνική παραγωγή και μεταποίηση. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με πλήθος επιτυχημένων εφαρμογών, καθώς προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους και να συμβάλλουμε στην εξέλιξη τους. Όλα τα προσφερόμενα μηχανήματα υποστηρίζονται με στοκ ανταλλακτικών και άμεση τεχνική βοήθεια. Στα εισαγόμενα μηχανήματα σημαντική είναι η συνδρομή της κατασκευαστικής εταιρίας, με τεχνικές αναβαθμίσεις και κατασκευή ανταλλακτικών. Γιατί να μας επιλέξετε… -Παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας και του προϊόντος σας -Στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής -Παραμένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον τομέα συσκευασίας -Προσφέρουμε άμεση τεχνική υποστήριξη για κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για μικρό, χειροκίνητο μηχάνημα είτε για αυτόματες λύσεις μεγάλης παραγωγής -Αναβαθμίζουμε διαρκώς τα μηχανήματά μας ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής -Προσφέρουμε συμβόλαια τεχνικής συντήρησης -Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρίες, διεθνώς αναγνωρισμένες, έχοντας τη δυνατότητα να σας προτείνουμε απεριόριστες λύσεις για γραμμές συσκευασίας -Πολιτική εταιρείας https://www.tahipack.gr/